воскресенье, 19 октября 2008 г.

east feliciana school board

Zaterdag 18 oktober 2008 speelde VIOD in de eerste ronde van de beker tegen Jonge Kracht C1 uit Huissen. Ondanks de herfsvakantie konden wij een goed elftal de wei insturen. Sportpark Dichteren was gesloten, daarom maar gelijk vertrokken naar Huissen. Na de warming up maakte Jan de opstelling bekend.

In de goal:� �� �� �� �� �� � Willem

Achterin:� �� �� �� �� �� �� �Erik N, Kevin, Bart en Milan

Middenveld:� �� �� �� �� � Pascal, Kas en Dion

Voorin:� �� �� �� �� �� �� �� Victor, Erik P en Cihangir

Reserves:� �� �� �� �� �� � Stijn en Freek

Geblesseerd:� �� �� �� �� �Wouter

Jonge kracht speelt in Huissen. Net achter de Huissense dijk, tussen de glazen kassen. Tijdens de warming up scheen de zon uitbundig. Bij de aftrap hadden zich enkele wolken voor de zon verzameld en was het koud. Eric, onze grensrechter, moest zijn trainingsjas uitdoen omdat er reclame opstond. Hoe gekker kunnen we het nog meemaken? Onze tegenstander speelt in de 1e klasse. De trainer van Jonge kracht had alle kinderen een link gestuurd van onze weblog. Zo konden onze tegenstanders zich inleven in hun tegenstanders. Vijf minuten nadat de scheidsrechter had afgefloten scoorde VIOD een buitenspel doelpunt. Drie minuten later stond de 1-0 wel op het scorebord. Eril P kwam op een voorzet van Victor alleen op de keeper af. In eerste instantie blokte de keeper de bal, maar in de rebound scoorde Erik toch.� In de eerste helft was het spel van VIOD niet optimaal. Jonge kracht kreeg in de eerste helft geen enkele kans zodat VIOD met een 1-0 voorsprong de rust in ging. Al met al was er in de eerste helft niet veel te genieten en hoorden de toeschouwers de bladeren ritselen in de peppels.

In de tweede helft scoorde (na vijf minuten) Erik P de 2-0 na een snelle counter. In de zesde minuut kwam Freek erin voor Dion en Stijn voor Kas. De overwinning werd meegenomen naar Doetinchem.� In het laatste kwartier van de tweede helft zagen we eindelijk een paar mooie aanvallen van VIOD.

En nu maar afwachten welke mooie tegenstander er uit de loting komt rollen.